En hij blijft voor mij toch wel de beste ...
en onderstaande waarom ... :-)
Amuse 1
Stellendamse garnalen gefrituurd met pizzadeeg
Kroepoek gekleurd met kardemon met gecarameliseerde boter
Amuse 2
IJsje Appel zoetzure komkommer
Hoorntje kerrie mayo met roggebrood
Watermeloen wasabi maanzaad en wasabi saus
Macaron ansjovis mayo
Wortelmousse radijsje, asperge punt, wortel in minipotje
Eitje gestoomd in parmezaanse kaas
Amuse 3
Gevulde passievrucht, granitesaus
tomatensalsa hangop
Menu Voortgang ...
Lauwwarme kreeft met gekonfijte prei, zoetzure meiknol en lobbige champagne dressing
Tartaar van Ossenhaas met frisse dragoncreme
Aardappelsouffle met oester, gebraisseerde bloemkool
Creme Pierre Robert, truffel bruine boter met laurier
Gebakken paddenstoeltjes met canape Ganzenlever met gerookt kwarteldooiertje
Stamppot boerenkool (signature dish 2009)
Zachtgegaarde Ossenstaart met gepofte rode ui met merg ravioli en Braambrugs spek
Parade kleine desserts van Mark Schimmel
Gluhwein taartje
Witte chocolade met abrikoos
Karnemelk basilicum ijs
Beileys (signature dish 2008)
Alleen de opmerking van de Gerant dat hij toch geen verdommde patissier was is niet erg Ron Blaauw ... goed dat hij het niet gehoord heeft.
No comments:
Post a Comment