Eten in het midden van de stad, alleen op uitnodiging
Amuse : Geroosterd beschuitbrood met foie gras de canard en uiencompte
wijn : Domaine de la tour Bajole - Bourgogne Aligioté - 2001 - Frankrijk
Voorgerecht : Warm gerookte zalm, gerookte paling en in parmaham gewikkelde zeeduivelstaart met dille mosterdsaus
wijn : Bin 65 - Chardonnay - 2002 - Lindemans - Australie
Hoofdgerecht : Lamsrack met mosterd en verse kruiden met verse groente en sla
wijn : Chateau la Tour de By - AOC Cru Bourgeois Medoc - 1992 - Frankrijk
Kaas : Heerlijke Munster gerijpt in Marc de Gewurtztraminer
Dessert : Wentelteefjes met Nectarine en vanille-ijs a la Esther wijn :
Wijn : Chateau Peillon Claverie - Sauternes - 2001 - Frankrijk
met een heerlijk kopje koffie / espresso / en cappuccino na .... en uiteraard een digestiefje erbij. Uiteraard de VSOP Cognac Courvoisier en nieuw de Eau de Vie uit de Elzas.
Dames en heren bedankt weer voor het gezelschap, het was geweldig. Ik zal de data emailen over de volgende date in "15" in Amsterdam, en de data van Esther en Elzo zijn verjaardag staan genoteerd als ook de 23e juli voor de BBC in Deventer. De genomen foto's zal ik jullie wel per mail versturen en niet publiekelijk hier ten toon spreiden maar dat moge duidelijk zijn
Esther als je naar Portugal / Spanje (altijd lastig die keuzes) gaat laat me de data weten gaan we ontbijten op Schiphol en Richard de trip naar Barcelona staat genoteerd we zullen kijken of we wat leuks kunnen organiseren .... Nog een heerlijk weekend het was weer gezellig, P.
No comments:
Post a Comment